Werkwijze/Algemene voorwaarden

Toegang tot de nieuwe webwinkel van Area C

Om bestellingen te kunnen doen bij Area C dient er eerst een wachtwoord ingevuld te worden bij het openen van de webwinkel. Dit wachtwoord hiervoor is gedeeld tijdens de NA meeting.

Weet je geen wachtwoord? Vraag hier dan naar tijdens een NA meeting aangesloten bij Area C.

Bestelling plaatsen

Selecteer alle gewenste producten in onze Winkel. Als je winkelwagen gevuld is met alle gewenste producten kan je deze gaan afrekenen.

Als je al een account bij ons hebt vanuit het doen van een eerdere bestelling, kan je hier inloggen als je dat nog niet hebt gedaan. Je bewaarde gegevens zullen dan worden gebruikt om de bestelling af te ronden.

Heb je nog geen account? Vul dan tijdens het afrekenen alle gevraagde factuurgegevens in en selecteer de gewenste verzending mocht dit nog niet zijn gedaan. Je account wordt dan meteen aangemaakt.

Betaling en levering

Na het plaatsen van de bestelling zul je de factuur zien van de geplaatste bestelling. De factuur wordt ook meteen naar je ingevulde e-mailadres gestuurd.

Op de factuur vind je onze bankgegevens en het bestelnummer van je bestelling. Dit bestelnummer dient als betaalreferentie te worden gebruikt. Hierdoor kunnen wij de bestelling sneller aan je gaan leveren.

vinden waarnaar het bedrag handmatig overgemaakt dient te worden staat het  staat het rekeningnummer van Area C vermeld. Naar dit rekeningnummer dient het bedrag van de bestelling handmatig te worden overgemaakt.

De bestelling dient eerst betaald te zijn voordat wij de bestelling kunnen leveren. Nadat de betaling is gedaan, zullen wij de bestelling zo snel mogelijk verzenden.

Rekeninggegevens NA Area C:

Rekeningnummer: NL66 INGB 0664 6612 62
Ten name van: NA Area C

Voorwaarden

Onze webwinkel is alleen bedoelt voor groepen en fellows van Narcotics Anonymous. Als je bij ons een bestelling plaatst, gaan wij er dan ook vanuit dat deze naar alle eerlijkheid bij ons is gedaan.

Mochten er na het doen van de bestelling iets verkeerd zijn gegaan of zou je iets willen retourneren? Kijk dan op ons Terugbetaal- en retourneringsbeleid.

Vragen over bestellingen of speciale producten

Heb je vragen over het doen van bestellingen, het startpakket voor een nieuwe groep of speciale producten zoals bijvoorbeeld cadeaus of posters

Neem dan contact met ons op.

(Een volledige productcatalogus zal later online komen te staan.)