Literatuur Bestellen Oud

Ga naar de Webshop

of bestel met het bestelformulier:

Procedurebeschrijving voor het bestellen van literatuur bij Area

LET OP!! het e-mail adres van literatuur is gewijzigd!

literatuur@areac.nl

Download het Bestelformulier . Sla het .zip bestand op en open het. Open het Excel bestand en sla het op onder de plaats en dag van de meeting en met de datum van de bestelling. Bijvoorbeeld: Bestelling Purmerend zaterdagavond 20161224.xls voor een bestelling die je op 24 december 2016 plaatst Vul het formulier in. Bij voorkeur met Excel of OpenOffice. Wijzig in ieder geval niet de velden met formules.

Let op! Er zijn verschillende verzendmogelijkheden. Standaard is verzenden Ja en thuisbezorgen ook Ja ingevuld. Door bij thuisbezorgen de letter N in te vullen kun je laten bezorgen op een DPD pick up point. In het bestelformulier staat een link naar de webpagina waar je die pick up points kunt vinden. Vul het adres van het gekozen pick up point in op het formulier. Deze mogelijkheid is 2,25 goedkoper dan thuisbezorgen. Let op: bij thuisbezorgen wordt het pakket eenmaal aangeboden. Daarna kan het afgehaald worden bij het dichtstbijzijnde pick up point. Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling op te halen op de Area vergadering. Dit is gratis. Soms is het ook te regelen dat de bestelling meegegeven wordt op een meeting. Als je zoiets wil regelen, bel dan van te voren.

Verstuur het formulier naar literatuur@areac.nl.

Wacht met overboeken van het bedrag op de bevestiging van de literatuurpersoon: het kan bijvoorbeeld voorkomen dat niet alle bestelde items voldoende op voorraad zijn. In deze en andere situaties kan het nodig zijn even te overleggen. Zorg dus dat het email adres en telefoonnummer van de contactpersoon goed ingevuld zijn.

Het verschuldigde bedrag is meteen af te lezen op het bestelformulier

De literatuurpersoon van de meeting geeft opdracht aan de penningmeester van de meeting om het verschuldigde bedrag te betalen op rekeningnummer NL49INGB0007177817 (Penningmeester Area-C).

Zodra het verschuldigde bedrag ontvangen is door de penningmeester van Area-C, waar de literatuurpersoon van de meeting melding van krijgt, wordt de bestelling per post verzonden of er word een afspraak gemaakt om de bestelling op te halen op de Area-C vergadering.

Bestelformulier